avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate de colectare deseuri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate de colectare deseuri

o soc. com. care se ocupa cu colectarea de deseuri feroase si neferoase, are nevoie de autorizatie de functionare de la primarie?
Am intrebat la primarie 2 persoane, si am primit 2 raspunsuri , unul ca are nevoie ,unul ca nu are (a treia persoana nu am mai putut sa intreb pentru ca nu mai era nimeni la nici un birou).
Am de la primarie un aviz de principiu valabil un an care mi-a folosit la obtinerea autorizatiei de mediu,dar pe care scrie '' la expirarea prezentului aviz nu se va mai acorda altul in zona de locuinte si functiuni complementare ,activitatea cu acest profil putindu-se desfasura doar in zone industriale sau de mica industrie;;
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 21:33, 1 Septembrie 2010
Desigur aveti nevoie de autorizatie de functionare de la Primarie si de la mediu avand in vedere activitatea pe care o desfasurati. Problema care mi se pare ciudata este ca in urma cu ceva vreme ati primit avizul de principiu doar pentru un an iar in textul de pe acesta scrie ca la expirarea acestuia nu mai puteti functiona in acea zona. Va sfatuiesc sa faceti o adresa serviciului comercial din cadrul primariei, ei avand obligatia legala sa va dea un raspuns in maximum 30 de zile la solicitarile dvs. BAFTA!
Eu consider un succes si faptul ca ati reusit sa obtineti si acea autorizatie provizorie in zona de locuinte, deoarece normele aplicabile in domeniu impiedica eliberarea unei autorizatii de functionare pe acest domeniu in zone rezidentiale.
Autorizatiile pentru astfel de activitati se elibereaza exclusiv in zone industriale, sau la limita zonei industriale cu o zona de locuinte..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centru de colectare deseuri feroase si neferoase fmstanciu fmstanciu Buna seara! Va rog sa-mi spuneti si mie de unde pot afla ce trebuie sa fac pt infiintarea si buna functionare (fara amenzi in cazul controalelor) a unui centru ... (vezi toată discuția)
Centru de colectare fier vechi motranu motranu As vrea cateva informatii , referitoare la deschidere unui depozit de colectare materiale feroase si neferoase la nivel de Bucuresti, si m-ar interesa ... (vezi toată discuția)
Fondul de mediu 3% bazilvoicu bazilvoicu Buna ziua, Am urmatoarea speta: Firma \\"X\\" are in obiectul de activitate comert cu deseuri reciclabile feroase si neferoase, dar nu are nici depozit si ... (vezi toată discuția)