avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... AUTORIZATIE DE LA REGISTRUL COMERTULUI PENTRU ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

AUTORIZATIE DE LA REGISTRUL COMERTULUI PENTRU FUNCTIONARE MAGAZIN

Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un magazin aflat in mediul rural.Acesta va functiona intr-o constructie de 24mp

Am activitatea de comert cu amanuntul al produselor alimentare in magazine nespecializate, trecuta in certificatul constatator (CUI-ul este emis pe comert cu amanuntul prin piete) si presupun ca trebuie sa imi elibereze un CUI nou pentru magazin....

Multumesc tuturor! :D

Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 17:01, 1 Septembrie 2010
Pentru a face dovada sediului secundar aveti nevoie de extrasul de carte funciara in care apare cladire cu destinatia de magazin (daca proprietarul cladirii este societatea comerciala), sau de contract de comodat sau inchiriere (daca proprietar este persoana fizica sau o alta persoana juridica)

Atentie!
Veti putea deschide punct de lucru si desfasura activitate comerciala la locatia precizata doar dupa construirea cladirii noi si intabularea acesteia.
In situatia in care noua cladire va fi proprietatea societatii comerciale iar constructia se ridica pe terenul proprietatea altei persoane fizice (sau juridice), este bine sa aveti un contract de superficie in baza caruia sa obtineti de la primarie toate avizele si autorizatiile necesare construirii si ulterior, intabularii constructiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim juridic pentru functionare punct de lucru viorelmirea viorelmirea societatea are un teren in propietate , iar in baza unui contract de comodat societatea a cedat pentru constructie terenul , asociatiilor , care au obtinut ... (vezi toată discuția)
Infiintare magazin alimentar Aleximo Aleximo buna seara, vreau sa deschid in Hunedoara un magazin alimentar si nu stiu cu ce sa incep...sediul va fi in chirie si as vrea sa stiu ce sa fac mai intai, unde ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Cine ma poate ajuta cu informatiile necesare si pasii de urmat pentru schimbarea sediului social al unui SRL.Momentan am contract de asistenta ... (vezi toată discuția)