avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare magazin alimentar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare magazin alimentar

buna seara, vreau sa deschid in Hunedoara un magazin alimentar si nu stiu cu ce sa incep...sediul va fi in chirie si as vrea sa stiu ce sa fac mai intai, unde sa ma duc, ce autorizatii sa obtin etc..daca ma poate ajuta cineva va rog mult ...mail aleximo2008@yahoo.com
Ultima modificare: Marți, 7 Iulie 2009
Aleximo, utilizator
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 16:30, 8 Iulie 2009
In eventualitatea in care societatea este infiintata deja, va raman de indeplinit urmatoarele:

1. Deschidere sediu secundar (punct de lucru) in locatia respectiva si autorizarea activitatilor pe care doriti sa le desfasurati.
2. Obtinerea autorizatiei de functionare eliberata de Primarie.
3. Obtinerea avizelor si autorizatiilor eliberate de mediu, DSP etc.
Incepeti cu actul societatii (statutul societatii ),urmati toate demersurile la Registrul Comertului si Administratia financiara ; obtineti toate autorizatiile de functionare cu privire la domeniul de activitate ...trebuie sa apelati la un avocat sa va ajute in redactarea Actului constitutiv ....si , va poate indruma cu lux de amanunte....

Mult succes
pe recomandarile facute de colegii mei as recomanda ca sediul sa il stabiliti intr-un spatiu proprietate astfel incat sa nu influenteze durata societatii care se va raporta la durata contractului de inchiriere, fiind nevoit ulterior sa schimbati din nou sediul.
In opinia mea recomand deschiderea de sedii sociale in spatii proprietate (acolo unde este posibil) si spatiile in chirie, comodat etc ca sedii secundare justificata in principal de economia de timp si bani cu efectuarea formalitatilor legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Sediu social/punct de lucru Almaris Almaris Am infiintat de curand un S.R.L. (prestare servicii)si pentru ca stau cu chirie am ales varianta unui sediu social la un cabinet de avocatura. Ce mi-a scapat ... (vezi toată discuția)
Procedura de infiintare punct de lucru a unui srl cu sediul in strainatate Irinace Irinace Am rugamintea daca poate cineva sa imi lamureasca urmatoarea problema: o companie cu sediul social in strainatate are infiintata o sucursala in Bucuresti si ... (vezi toată discuția)