Buna ziua,
In data de 19.08.2010 pe la ora 2 noaptea, am baut o bere cu un prieten si apoi am plecat acasa, fiind destul de aproape si mergand pe premiza ca nu este nimeni pe strada si ca o bere nu iese la etilotest. Se pare ca m-am inselat si a fost un filtru de politie si mi-a iesit 0,14. Am ramas fara permis 3 luni si pe buna dreptate. Gresala a fost in totalitate a mea si suport consecintele. Nu am de gand sa fac contestatie si nu am cerut nici macar reducerea suspendarii, dar am vazut o neregula pe procesul verbal si ma interesa mai mult pentru cultura mea generala (oricum nu mai am cand sa fac contestatia) si anume:
PV, seria xx nr xxx
Incheiat astazi: 18.08.2010, ora 03:50..................................
In data de 19.08.20101 la ora 3:45 a savarsit infractiunea
Deci din PV reiese ca a fost incheiat cu 1 zi inainte de producerea infractiunii. Dovada are data de 19.08.2010.
Repet, ca ma consider 100% vinovat si voi astepta cele 90 de zile pentru recuperarea permisului, dar este bine de stiut pentru viitor.
Va multumesc,
Ionut Paun
Tehnic este o eroare.
Atata timp cat dreptul de a contesta procesul verbal nu a fost incalcat, consider ca nu ati fi beneficiat de o pronuntare favorabila marjand pe aceasta eroare.
LIPSA datei, o eroare privind identificarea dvs, lipsa acestor date precum si lipsa temeiului de drept, a descrierii contraventiei, da, reprezinta vicii ce pot fi cu succes invocate in instanta.