avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... inchiriere spatiu intr-o scoala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

inchiriere spatiu intr-o scoala

Buna ziua, doresc sa aflu amanunte despre ce forma juridica, pt a lucra legal, pot sa adopt in cazul urmator:
Sunt profesor de mate - info intr-o scoala din Bucuresti, printr-o intelegere cu directorul scolii acesta a fost de acord sa imi inchirieze sala de informatica pt a tine ore particulare de matematica si informatica.
Va rog sa imi dati amanunte in acest sens, ce forma juridica trebuie sa infiintez pt a lucra legal, pt a intocmi un contract de colaborare cu scoala si de a plati o suma... pt inchirierea salii.
Eu sunt angajata in invatamant, dar vreau sa predau in particular - legal, fara a avea probleme cu fiscul.
Deasemenea doresc sa platesc cat mai putine impozite deoarece incasarile nu sunt pe masura.
Va multumesc, astept rasp dvs. in vederea inceperii intocmirii actelor.

Alte discuții în legătură

Nerespectarea metodologiei de mobilitate a personalului didactic dsb dsb Buna ziua, Am 5 dileme... 1. la scoala la care predau de 9 ani de zile (de 2 ani detasata), cu al 3lea director prim diferit, nu s-au publicat 11 ore de ... (vezi toată discuția)
Legalitate organizare activitati creative anitsirc anitsirc Va rog sa imi spuneti care este cea mai simpla si fara batai de cap forma juridica, legala de a desfasura urmatoarea activitate: Doresc sa ofer persoanelor ... (vezi toată discuția)
Superdirectorul marshanna marshanna Buna ziua, Intrebarea mea este urmatoarea: este cumva, undeva, reglementata capacitatea unui director de scoala de a aproba propria sa cerere ? Mai ... (vezi toată discuția)