Buna ziua. As avea nevoie de ajutor...am fost prins baut la volan dupa un majorat fiind oprit in parcare...mi s.au prelevat probele iar rezultatul a fost de 1.20 prima iar a doua 0.90...la acesta alcolemie am inteles din mai multe topicuri ca ramane o amenda administrativa babana si cu carnetul luat 90 de zile...???
Nu stiu ce ati citit dvs. insa n-avem o contraventie in cazul de fata ci o infractiune si anume aceea prevazuta de art 87 al. 1 din Oug195/2002-conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80g/l alcool pur in sange se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani si se mai dispune si anularea permisului de conducere potrivit art 114 din acelasi act normativ.:sorry:
Alcool la volan
clarias
Buna ziua,am si eu urmatoarea problema-un sofer prins de politie in trafic cu alcoolemie de 0,95 la mie- ce se intimpla cu permisul lui(e anulat sau e ... (vezi toată discuția)
Accident
andreyutzu22
Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)