avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Un cetatean turmentat de nedumeriri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Un cetatean turmentat de nedumeriri

Sunt pensionar si am o conventie prin care scriu lunar un articol de specialitate intr-o revista. Mi se retine impozit iar prin declaratia 200 platesc rectificari. As dori sa stiu daca trebuie sa completez noile declaratii privind plata CAS, somaj si sanatate. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 18:25, 1 Septembrie 2010
daca sunteti pensionar, nu! v-am mai raspuns la aceasta intrebare si pe alte forumuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noile declaratii bistricianu bistricianu Sunt pensionar si am o conventie prin care scriu lunar un articol de specialitate intr-o revista. Mi se retine impozit iar prin declaratia 200 platesc ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii se completeaza? sabina.pop sabina.pop Calculul impozitului pe veniturile din salarii la funcţia de baza şi din drepturi de autor pe perioada anului 2009 Prezentarea cazului: a) Presupunem ... (vezi toată discuția)
Cum se taxeaza colaborarea intre un srl si o persoana fizica neautorizata intre care se incheie un contract de colaborare acheinic acheinic Buna ziua, As dori sa inchei un contract de colaborare intre un SRL si o persoana fizica neautorizata si as dori sa stiu cum ar trebui taxat acest ... (vezi toată discuția)