avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutati gemenii si tripletii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutati gemenii si tripletii

ma scuzati ca postez si aici , sper sa aveti intelegere si sa ne ajutati:

Cred ca fiecare din noi s-a intrebat cum ar fi cu mai mult de un copil... cum ar fi cu doi sau poate chiar cu trei.

Si cu siguranta multi dintre noi au mai mult de un copil, dar foarte putin au gemeni sau tripleti.

Luati o clipa de ragaz si ganditi-va la aceste familii... da au f multe bucurii dar si f multe greutati... cele mai multe sunt cu siguranta de ordin financiar. Si sa nu uitam ca la ora aceasta in Romania statul nu sprijina aceste familii binecuvantate de Dumnezeu, insa, unde toata responsabilitatea cade pe umerii parintilor.

Asa ca haideti sa facem ceva.... si un prim pas, care nu cere mult din partea noastra, ar fi acesta:

SEMNEAZA PETITIA

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 11:10, 18 Noiembrie 2007
Consider-o semnata, desi este off topic, sper ca adminii sa fie intelegatori! :D

SEMNEAZA PETITIA

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiti alaturi de gemeni si tripleti mama3 mama3 Cred ca fiecare din noi s-a intrebat cum ar fi cu mai mult de un copil... cum ar fi cu doi sau poate chiar cu trei. Si cu siguranta multi dintre noi au mai ... (vezi toată discuția)
Minunile iernii !!! justitiarul3 justitiarul3 Sunt atatea povesti de spus despre tot ce tine de iarna, sarbatori, obiceiuri, cadouri, Craciun si de ce nu si ce facem fiecare dintre noi in aceasta minunata ... (vezi toată discuția)
Monologul lui dumnezeu MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]Monologul Lui Dumnezeu [/b]:) \"M-am uitat la tine cand te-ai trezit de dimineata. Asteptam sa-mi spui doua trei cuvinte, multumindu-Mi pentru cele ce ti ... (vezi toată discuția)