avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare Autorizatie constructie? posibil?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare Autorizatie constructie? posibil?

Buna seara,

As vrea sa stiu daca se poate si in ce conditii poate fi modificata o autorizatie de constructie deja emisa. Mai exact, sunt interesata de adaugarea unui al doilea nume pe respectiva autorizatie si as vrea sa stiu daca este posibil acest lucru, in ce conditii sau ce proceduri ar trebui urmate. Ca detaliu mai pot mentiona faptul ca deja s-a inceput lucrul la imobilul pentru care s-a eliberat autorizatia de constructie.

Multumesc celor care ar putea sa imi dea cateva detalii si m-ar putea ajuta in elucidarea acestei dileme.

PS: Sper ca am ales corect categoria, daca nu rog Adminii sa mute acest post acolo unde ii este locul.

Alte discuții în legătură

Autorizatie modificare apartament ulterioara lucrarilor SimonaRosu SimonaRosu Am gasit acest subiect,de mai jos, in 2009, in acest site. Sunt in aceeasi situatie, dar as vrea sa stiu daca nu a aparut vreo schimbare in legislatie. Am ... (vezi toată discuția)
Pot sa construiesc o casa pe un teren intravilan indiferent de categoria de folosinta a lui marianungureanu marianungureanu vreau sa cumpar un lot dintr-un teren intravilan care are cadastru facut si intabularea in cartea funciara.mentionez ca terenul total este in suprafata de 1800 ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla daca constructorul a incalcat autorizatia de constructie? croco007 croco007 Buna ziua! Am platit 70% din valoarea unui apartament in stadiu de constructie, urmand ca la CF sa achit restul de 30%. Doar ca intre timp au aparut cateva ... (vezi toată discuția)