avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Buna ziua,

as dori sa stiu daca mai sunt etape ulterioare inscrierii in cartea de munca a deciziei de incetare a unui CIM? Mentionez ca se tine cartea de munca la sediul angajatorului.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 23:37, 2 Septembrie 2010
Dupa efectuarea inregistrarii in carnetul de munca a incetarii c.i.m., aceasta se va duce la ITM in vederea certificarii inscrierilor efectuate, urmand ca dupa certificare sa fie ridicat de catre titular sau de reprezentantul angajatorului.
Daca salariatul a beneficiat de concediul fara plata, dupa efectuarea mentiunii privind incetarea CIM se trac nr. de zile C.F.
Va multumesc.
DA!, se face mentiunea:' "In perioada de la ......... pana la ........... a beneficiat de un nr de ......... zile de Concediu Fara Plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere incetare contract de munca prin acordul partilor bogdan20 bogdan20 Buna ziua.Am si eu nevoie de un model pentru o astfel de cerere. :) (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca mircea gabor mircea gabor buna ziua,am incetat activitatea la o firma din buc,si mi sa spus ca pentru c.m sa ma duc sa o iau de la itm sector 2, pentru ca ei nu au peste 100 de angajati ... (vezi toată discuția)
Carte munca mihaelapintea mihaelapintea Am o mare nelamurire. Mi-am incetat CIM la o societate aflata in insolventa care mi-a eliberat pe langa, cartea de munca nevizata la ITM, o adeverinta in ... (vezi toată discuția)