Buna,
am avut un accident rutier acum 3 ani in care am fost vinovata si m-am ales cu fractura de femur. am fost internata in spital cu adeverinta de student si acum dupa 3 ani de zile, am primit citatie ca sunt data in judecata de catre spital. de ce? nu stiu. in aceasta perioada nu am primit nici o instiintare ca ar trebui sa platesc ceva, am iesirea din spital, toate actele sunt ok.
este posibil ca aceasta adeverinta de student sa nu fie valabila in cazul in care esti vinovat? statul nu iti deconteaza in cazul asta spitalizarea?
ma gandesc ca trebuiau sa ma anunte de asta in momentul in care eram internata...nu dupa 3 ani.
Stiti ca s-ar fi format vreun dosar penal pentru accidentul facut de dvs.?
Sfatul cel mai bun ar fi sa mergeti la arhiva judecatoriei, sa cererti dosarul si sa vedeti pentru ce sunteti chemata in judecata.
Reveniti cu detalii apoi.
am trimis la judecatorie sa verifice in dosar si acolo este trecut tot tratamentul de care am avut parte in spital( fase, fire pt operatie, medicamente- care o parte din ele sunt cumparate de mine). mai scrie ca trebuie sa platesc spitalului o suma de bani+penalizarile adunate in cei 3 ani de la externare pana acum. in rest, nimic .