avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier

Buna,
am avut un accident rutier acum 3 ani in care am fost vinovata si m-am ales cu fractura de femur. am fost internata in spital cu adeverinta de student si acum dupa 3 ani de zile, am primit citatie ca sunt data in judecata de catre spital. de ce? nu stiu. in aceasta perioada nu am primit nici o instiintare ca ar trebui sa platesc ceva, am iesirea din spital, toate actele sunt ok.
este posibil ca aceasta adeverinta de student sa nu fie valabila in cazul in care esti vinovat? statul nu iti deconteaza in cazul asta spitalizarea?
ma gandesc ca trebuiau sa ma anunte de asta in momentul in care eram internata...nu dupa 3 ani.
Cel mai recent răspuns: corina bubuianu , utilizator 13:21, 2 Septembrie 2010
Stiti ca s-ar fi format vreun dosar penal pentru accidentul facut de dvs.?
Sfatul cel mai bun ar fi sa mergeti la arhiva judecatoriei, sa cererti dosarul si sa vedeti pentru ce sunteti chemata in judecata.
Reveniti cu detalii apoi.
am trimis la judecatorie sa verifice in dosar si acolo este trecut tot tratamentul de care am avut parte in spital( fase, fire pt operatie, medicamente- care o parte din ele sunt cumparate de mine). mai scrie ca trebuie sa platesc spitalului o suma de bani+penalizarile adunate in cei 3 ani de la externare pana acum. in rest, nimic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - impacare parti, somatie plata daune catre spital dupa 2 ani tanasestefan23 tanasestefan23 Buna ziua.Dati-mi voie sa va explic cum s-a intamplat.Acum doua veri,circulam cu masina pe un drum public,la iesirea din orasul in care locuiesc.Undeva la ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima massimo_mk massimo_mk Am facut un accident pe un drum judetean neiluminat fara restrictie de viteza fara trecere de pietoni fara nimic , accidentand o persoana care mi-a iesit in ... (vezi toată discuția)
Accident de munca - circulatie, despagubiri? blackufo blackufo Sunt sofer la o firma de comercializare materialelor de costructie, acum o saptamana in jur de ora 10 reveneam cu camionul la firma ptr a prelua alta comanda ... (vezi toată discuția)