Buna ziua. Am primit de la AVAS Decizia de acordare de masuri reparatorii:
Ce poate insemna mai exact " propunere acordare de masuri reparatorii pentru imobil-teren in suprafata de 1050mp, inscris initial in CF....... , domnilor X si Y in cota de 1/2 fiecare din contravaloarea imobilului revenficat, in conformitate cu dispozitiile art.29 din legea 10/2001"?
Imi puteti spune, va rog, si care sunt pasii urmatori pentru a beneficia de aceste " masuri reparatorii"?
Dvs. o sa primiti in compesarea terenului pierdut o alta suprafata de teren.Cu aceasta decizie primita adresati-va primariei de unde apartineti pt ca primarii sau conducatorii autoritatilor investite cu solutionarea notificarilor au obligatia sa afiseze lunar un tabel care sa cuprinda bunurile disponibile sau dupa caz serviciile care pot fi acordate in compensare terenului pierdut.
ba da. Trebuie sa va adresati ANRP, doar ca ar trebui sa stiti ca dosarul dvs , daca optati pt despagubiri, va fi trimis la ANRP, unde va primi un nr. de inregistrare, si trebuie sa asteptati, convertirea, dupa efectuarea expertizei, in actiuni la FP. Bafta.
Speta legea 10
caraman_gabi
Buna ziua,
Parintii mei au fost proprietarii unui imobil in suprafata de 881 mp teren si 120.58 mp constructie asa cum rezulta din actul de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)