avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara salariu

Daca imi iau pe o perioada de 30 zile concediu fara salariu...si imi gasesc in aceasta perioada un job mai bun cum fac sa lucrez la noul job...si sa am continuitate pe cartea de munca ...e vreo problema dak am luat concediu fara plata
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:15, 2 Septembrie 2010
din punctul meu de vedere daca plecati in concediu fara plata atunci clar ca va afecteaza continuitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta hr: suprapunerea a 2 cim cu norma intreaga Roxanapas Roxanapas Buna ziua! Am urmatoarea speta: Angajata din data de 16.02.2015. Inainteaza demisia pentru incetare CIM catre conducerea societatii incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Ajutor : concediu fara salariu ! paulungureanu paulungureanu Se poate solicita concediu fara salariu, pe o perioada determinata sau nedeterminata, de la societatea la care sunt angajat cu CIM perioada nedeterminata, si ... (vezi toată discuția)
Metode de prelungire ccc Catalin__B Catalin__B Dupa concediul de crestere a copilului de 2 ani as dorii sa aflu daca-l mai pot prelungii cu inca un an,copilul fiind perfect sanatos,an in care nu doresc nici ... (vezi toată discuția)