avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... situatia minorilor in campul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

situatia minorilor in campul muncii

Poate cineva sa ma ajute ? As dori sa stiu care este legislatia in legatura cu angajarea minorilor . De la ce varsta e voie de angajat minori , pentru cate ore , in ce conditii si care e salariul minim al minorilor.
Cu multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 14:58, 2 Noiembrie 2007
Codul muncii iti raspunde la toate aceste intrebari.O simpla cautare pe google.ro te lamureste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare minori se poate ???? iustina8900 iustina8900 doresc sa angajez pe cineva barman problema este ca e minora are 16 ani fata este fff descurcareata si merita problema este se poate angaja cu carte de ... (vezi toată discuția)
Angajare minor simonasim30 simonasim30 Buna ziua. Am si eu o intrebare as dori sa angajez o persoana minora (17 ani) ca barman (vanzatoare la bar)...program de 6 ore cu pauza de masa, zile libere pe ... (vezi toată discuția)
Contract munca minor peste 16 ani Ihesselink Ihesselink Buna ziua. In cazul in care doresc sa angajez o persoana minora, cu varsta peste 16 ani, pe perioada verii, pot sa o incadrez la 4 ore/zi cu salariul minim ... (vezi toată discuția)