avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... sunt in dilema in legatura cu excutarea silita
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

sunt in dilema in legatura cu excutarea silita

buna ziua.sunt pe cale sa fiu executat si nu stiu ce sa fac?sunt actionar unic la o firma.firma are doua credite ,unul cu garantie imobiliara apartamentul mamei mele si unul fara garantie.deasemenea mai am un credit persoana fizica pe numele meu cu garantie apartamentul in care locuiesc.am doi copii si as vrea sa mai salvez ceva.am facut mari greseli si am investit in perioada buna dar acum nu mai fac fata.situatia este mai complicata si as dori un sfat eventual o legatura telefonica sau prin email cu un avocat.daca cineva ma poate ajuta eu sunt pregatit sa platesc consultatia sau chiar sa angajez un avocat.multumesc.
Cel mai recent răspuns: CI Ioana Butan , Avocat 15:47, 8 Septembrie 2010
culmea este ca nu am datorii fata de nici o firma sau la stat.
Buna seara .
Dar aveti datorii fata de banci.
Ca sa va salvati de executare silita,puteti sa intrati in insolventa .
Trebuie sa indepliniti conditiile de la art.art.27 din Legea nr.85/2006.
Marius Bote .
daca cer insolventa cum sa scap de executare silita?
eu am incasari foarte mici si nu acopar nici pe departe datoriile.inseamna ca ma incadrez.dar de ce scap de executare silita?
Conform art.36 din Legea 85/2006,gasiti legea pe www.liquidation.ro.
Marius Bote .

Alte discuții în legătură

Insolventa prin reorganizare gheor gheor O societate aflata in insolventa prin reorganizarea are un credit garantat cu un bun imobil aflat in proprietatea personala a administratorului, poate fi ... (vezi toată discuția)
Angajati la masa credala ElenaRota ElenaRota Daca o firma deschide procedura insolventei si are si salarii restante de plata catre angajati, acestia trebuie sa se inscrie la masa credala (inclusiv sa ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar medalex medalex Ce se intampla in situatia in care o firma intra in procedura de reorganizare si are un credit ipotecat cu apartamentul administratorului? Poate banca sa vanda ... (vezi toată discuția)