avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... SOMAJ+ANGAJARE SE POATE CONCEDIU POSTNATAL?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

SOMAJ+ANGAJARE SE POATE CONCEDIU POSTNATAL?

As vrea sa stiu si eu daca pot beneficia de indemnizatie crestere copil(mentionez ca sunt insarcinata in 2 luni) daca din aprilie pana la 1.09.2010 am fost in somaj iar de la 1.09 m-am angajat pe perioada nedeterminata?
Cel mai recent răspuns: mady83 , utilizator 20:53, 2 Septembrie 2010
Da. Veti aveti 12 luni anterior nasterii copilului venituri supuse impozitarii. Perioada somajului se ia in calculul acestor luni.
Va multumesc pentru raspuns!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil 2010 aly22 aly22 buna ziua.daca puteti sa ma ajutati si pe mine..Lucrez la o benzinarie cu contract pe o perioada nedeterminata din data de 07 08 2009,si tot atunci am ramas ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pana la 2 ani MonicaC MonicaC Buna ziua, Lucrez la o firma de aproximativ 8 ani, acum firma are mari probleme, nu se pune problema de restructurare pe postul meu dar nu cred ca va mai dura ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil adrianapetruta adrianapetruta SUNT INSARCINATA IN 2 SAPTAMANI,INCEPAND CU DATA DE 27.07.2011 PANA LA DATA DE 13.09.2011 AM FOST IN SOMAJ DUPA CARE AM INTRERUPT SOMAJUL DEOARECE MI-AM GASIT ... (vezi toată discuția)