Buna seara.
Suntem si noi un grup de locatari care ne confruntam cu o problema. Ni se opreste apa rece pe toata scara de bloc, din cauza unui singur vecin care are o restanta de plata de 1500 lei. Au voie sa faca asa ceva? Noi daca suntem buni platnici, cum se face ca trebuie sa suportam consecintele? Va rog sa-mi spuneti unde as putea face o sesizare/reclamatie in acest caz...mie personal mi se pare un abuz. Iar explicatia doamnei administrator a fost "pai, daca il dau in judecata, imi da termen in Ianuarie, eu cand recuperez banii de la el?"
Multumesc anticipat!
Asociatie de proprietari aveti? Presedinte de asociatie, comitet executiv aveti?
Nu administratora il da in judecata pe restantier, ci presedintele asociatiei, ca reprezentant al proprietarilor (administratorul este un angajat care nu poate lua hotarari, decizii, nu poate da pe nimeni in judecata).
Pentru o restanta de 1500 vi s-a sistat apa?????? :stunned:
Sa nu fie vorba de o restanta la furnizor ceva mai mare......! Interesati-va la furnizor ce suma restanta aveti la el de plata.
Fond de rulment aveti? Ca daca ati avea, 1500 lei ar fi bagatela de acoperit cu acest fond de rulment.....
Fond de rulment
ema.1
Buna seara.
Ma confrunt cu urmatoarea problema: administratorul blocului in care locuiesc este un tip descurcaret. Intotdeauna a gasit portite sa achite ... (vezi toată discuția)