avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Parcare la mai putin de 10 metri de fereastra bloc - ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Parcare la mai putin de 10 metri de fereastra bloc - Ordinul 536/1997

Buna seara,

Locuiesc in Bucuresti, la parterul unui bloc cu 4 etaje din sectorul 6. Am urmatoarea problema: in fata balconului meu si a celor 2 ferestre de la dormitor este o gradina imprejmuita cu gard de plasa metalica care se continua cu o peluza pentru flori/iarba si un mic trotuar (cel mult 1 metru de asfalt). Vecinii parcheaza masinile jumatate pe trotuar si jumatate pe peluza (pamant) astfel incat au distrus spatiul verde, au distrus si bordura (terenul s-a scufundat si mai nou au pus si pietre in completare). Ma deranjeaza turatul motoarelor dimineata, ma deranjeaza tigania care au facut-o, distrugerea spatiului verde, distrugerea bordurii si evident lipsa trotuarului (acum locatarii trebuie sa mearga pe partea carosabila a strazii/aleii dintre blocuri.

Avand in vedere prevederile legale ale Ordinului 536/1997 (Art.3 Litera C) va rog frumos sa ma sfatuiti care sunt metodele legale prin care sa le 'atrag atentia' ca au gresit. Discutiile si rugamintile nu sunt de folos in acest caz.

Multumesc anticipat!
puteti sa ii dati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am o problema, un vecin m a pus la pamant si imobilizat cred eu ilegal cataalinn cataalinn Buna seara. Am o problema, pe strada unde locuiesc (nu am domiciliul aici) s au efectuat lucrari de schimbare a trotuarului din asfalt si bordura cu trotuar ... (vezi toată discuția)
Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc ... iamchaos iamchaos Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii? În zona mea, a ajuns ... (vezi toată discuția)
Parcare pe trotuar gamet gamet Buna ziua...In lipsa locurilor de parcare in oras,de aproximativ 7 ani imi parchez masina pe trotuar,bineinteles fara a stinjeni circulatia pietonala(in ... (vezi toată discuția)