avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu incadrare - inspector asistent, cls I, treapta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu incadrare - inspector asistent, cls I, treapta 3, vechime 10%

Doresc sa-mi calculeze cineva salariul brut pentru: inspector asistent, Cls.I treapta 3. Multumesc mult celui care ma poate ajuta.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:06, 3 Septembrie 2010
Acum, depinde unde-i angajat acest inspector asistent. Presupunand ca este angajat in administratia locala, salariul lui de incadrare este de 822 RON brut (include si sporul de vechime). Daca aplicam reducerea de 25%, ajungem la un brut incredibil de 616 RON.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrarea este corecta? marynuksavu marynuksavu sunt icadrata in cadrul PMP - OFICIUL PUBLIC PROIECTdin anul 2001:inspector I A, in anul 2008 am absolvit cursurile facultatii de contabilitate,iar in anul ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariala in functia de inspector asistent oanaelena79 oanaelena79 Buna ziua! In 2006 am fost angajata pe functie contractuala, in 2008 a fost postul transformat in functie publica in 2011 am absolvit facultatea de stiinte ... (vezi toată discuția)
Salariul de incadrare cameliamaria75 cameliamaria75 Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata ... (vezi toată discuția)