avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Uscatoria la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Uscatoria la bloc

Locuiesc in sectorul 5-Bucuresti.La fiecare etaj al blocului exista o camera ( USCATORIE ) care pe vremea impuscatului o foloseam toti locatarii de pe palier. De ceva ani o familie a pus stapinire pe acest spatiu si il foloseste in scopuri personale.Astfel ca noi ceilalti nu putem beneficia de aceasta ( USCATORIE ) care este un spatiu comun. Mentionez ca daca am vorbit frumos cu aceasta familie am fost luati de fraieri noi ceilalti. INTREBARE ? UNDE PUTEM RECLAMA ACEASTA FAMILIE.. CARE OCUPA ABUZIV ACEASTA USCATORIE ? LA PRIMARIE ? CE SPUNE LEGEA ?
Cel mai recent răspuns: severinvlad , utilizator 12:37, 4 Septembrie 2010
e spatiu comun uscatoria. sesizati mai intai presedintele blocului apoi primaria de sector.
Uscatoria este un bun comun devalmas al intregii comunitati a blocului si trebuie respectat acest drept.
Daca a fost ocupata in mod abuziv de catre cineva trebuie ca asociatia de proprietari sa se sesizeze si sa actioneze in judecata respectiva familie
Nu se fac reclamatii la primarie, ci numai prin intermediul instantei de judecata
Asa cum v-au scris si colegii mei, uscatoria este un bun comun tuturor proprietarilor din blocul in care locuiti.
In situatia in care nu stiti nimic despre existenta unui contract de inchiriere (caz in care asociatia ar beneficia de plata unei chirii) este de preferat sa va adresati presedintelui blocului sau administratorului pentru a va informa despre situatia locativa a acelui spatiu si , in cazul in care nu exista o posesie legala ci una abuziva, abia atunci sa va indreptati impotriva familiei care utilizeaza spatiul in instanta.
Fara acordul tuturor proprietarilor blocului de a isi instraina cota parte ce revine fiecaruia din acest spatiu, este imposibil ca el sa fie instrainat.
~ Conținut șters la cerere ~
Adica legea 230/2007.
A zecea oara va atrag atentia asupra acestei legi!

Alte discuții în legătură

Uscatorie bloc cos27 cos27 buna ziua ,va rog f mult sa ma ajutati cu urmatoarea problema .Locuiesc la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje ,la etajul 4 este situata uscatoria pe care vecinii ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta cu un raspuns adriana 21 adriana 21 BUNA ZIUA numele meu este ADRIANA POPA si am si eu o intrebare, in urma cu 2 ani am cumparat in ORADEA o uscatorie de la o familie si dinsi au inceput sa faca ... (vezi toată discuția)
Putem inchide uscatorul? CYBORG CYBORG Buna seara! Suntem o asociatie de proprietari si vrem sa inchidem uscatorul de la ultimul etaj(etaj 4), deoarece nu se foloseste nicio familie de el, in ... (vezi toată discuția)