avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Putem inchide uscatorul?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Putem inchide uscatorul?

Buna seara!

Suntem o asociatie de proprietari si vrem sa inchidem uscatorul de la ultimul etaj(etaj 4),
deoarece nu se foloseste nicio familie de el, in afara unei singure familii.
Il putem inchide?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 02:15, 24 Martie 2014
Uscatorul reprezinta parte comuna
Daca precizati ca este folosit de catre o familie,pe cale de consecinta ,exista cerinte pentru utilizarea acestuia,pe cale de consecinta nu rezulta infecienta/neutilizarea spatiului si nici asociatia de proprietari nu detine temei legal pentru a restrictiona dreptul de utilizare acelei familii
Pe cale de consecinta este folosit, pe cale de consecinta puteti sa ii lasati sa il foloseasca ca pana acum sau sa stabiliti o chirie. Pe cale de consecinta luati legatura cu cei din comitet si stabiliti ce varianta alegeti. Pe cale de consecinta nu puteti inchide fara o hotarare a comitetului.
1.Pai nu sa-l inchid eu personal, ci Asociatia, in urma hotararii adunarii generale.
2.Si-apoi sa plateasca numai cel care se foloseste de uscator .nu toti proprietarii care niciunul nu se foloseste, dar platim toti degeaba.Acel proprietar care se foloseste de uscator face si mizerie acolo-mucuri de tigara, seminte-
Deci Asociatia poate decide inchiderea uscatorului?!
Va multumesc
Sigur ca poate inchide uscatoria. Acel spatiu puteti sa il inchiriati, iar banii obtinuti ii folositi pentru diverse reparatii la partile comune.
Ce platesc ceilalti proprietari la uscator, nu va suparati...?

Alte discuții în legătură

Uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii? daneza_eu daneza_eu uscatoria unui bloc nu o pot folosi toti locatarii? buna ziua. blocul in care locuiesc are uscatorie pentru care platim fiecare locatar. unde as putea sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu repartizarea cheltuielilor de catre administrator GabiToader GabiToader Buna ziua, as dori sa stiu ce masuri pot lua daca administratorul a dispus, fara sa ma anunte, ca din octombrie 2012 sa mi se repartizeze mie cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)
Transformare uscatorie in magazin alina_25 alina_25 Daca la un bloc cu 4 etaje care are uscatoria este situata la parter situata cei de la parter nu doresc transformarea ei in magazin (galagia facuta de ... (vezi toată discuția)