avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bani pe card
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bani pe card

Astazi am fost sa scot niste bani de pe card pe care trebuia sa am 80 de lei adica 2 alocatii si ce sa vezi dupa ce am scos 80 de lei mai ramasese 470:O lei care nu stiu de unde au aparut pe cardul meu.Chestia este ca iam scos de pe card si i-am cheltuit ar putea sa ma cheme sa ii dau inapoi?Sa fi fost vreo eroare?Help please#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:06, 4 Septembrie 2010
daca a fost o eroare, or sa va cheme sa-i dati inapoi. daca tot i-ati cheltuit, nu aveti ce face decat sa asteptati...
De ce ati scos bani desi stiati ca nu va revin????
Acum adio nopti linistite. :hammer:
e f posibil sa fiti nevoit sa dati acea suma inapoi.oricum ma bucur cand mai face statul roman astfel de erori in favoarea cetateanului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme banca Bogdan69 Bogdan69 Astazi am fost sa scot niste bani de pe card pe care trebuia sa am 80 de lei adica 2 alocatii si ce sa vezi dupa ce am scos 80 de lei mai ramasese 470 lei care ... (vezi toată discuția)
Bani necuveniti virati pe card Vasile67 Vasile67 Astazi am fost sa scot niste bani de pe card pe care trebuia sa am 80 de lei adica 2 alocatii si ce sa vezi dupa ce am scos 80 de lei mai ramasese 470 lei:O ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti? ContSters144818 ContSters144818 Acu o saptamana am fost sa scot niste bani de pe card pe care trebuia sa am 80 de lei adica 2 alocatii si ce sa vezi dupa ce am scos 80 de lei mai ramasese 470 ... (vezi toată discuția)