avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce parere aveti?
Discuție deschisă în Executare silită

Ce parere aveti?

Acu o saptamana am fost sa scot niste bani de pe card pe care trebuia sa am 80 de lei adica 2 alocatii si ce sa vezi dupa ce am scos 80 de lei mai ramasese 470 lei care nu stiu de unde au aparut pe cardul meu.Chestia este ca iam scos de pe card si i-am cheltuit ar putea sa ma cheme sa ii dau inapoi?Pot sa patesc cv daca a fost greseala lor si nu am de unde sa ii dau?
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican , Avocat 10:28, 12 Septembrie 2010
Bineinteles ca daca banii nu vi se cuvin puteti fi obligat sa ii restituiti eventual si cu dobanzi legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa fac? ContSters144818 ContSters144818 Astazi am fost sa scot niste bani de pe card pe care trebuia sa am 80 de lei adica 2 alocatii si ce sa vezi dupa ce am scos 80 de lei mai ramasese 470 lei care ... (vezi toată discuția)
Probleme banca Bogdan69 Bogdan69 Astazi am fost sa scot niste bani de pe card pe care trebuia sa am 80 de lei adica 2 alocatii si ce sa vezi dupa ce am scos 80 de lei mai ramasese 470 lei care ... (vezi toată discuția)
Bani pe card Vasile67 Vasile67 Astazi am fost sa scot niste bani de pe card pe care trebuia sa am 80 de lei adica 2 alocatii si ce sa vezi dupa ce am scos 80 de lei mai ramasese 470:O lei ... (vezi toată discuția)