avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce sa fac?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce sa fac?

Astazi am fost sa scot niste bani de pe card pe care trebuia sa am 80 de lei adica 2 alocatii si ce sa vezi dupa ce am scos 80 de lei mai ramasese 470 lei care nu stiu de unde au aparut pe cardul meu.Chestia este ca iam scos de pe card si i-am cheltuit ar putea sa ma cheme sa ii dau inapoi?Pot sa patesc cv daca a fost greseala lor?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 13:08, 8 Septembrie 2010
daca stiti ca banii nu sunt ai dvs ar trebui sa i returnati si sa reclamati situatia la banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti? ContSters144818 ContSters144818 Acu o saptamana am fost sa scot niste bani de pe card pe care trebuia sa am 80 de lei adica 2 alocatii si ce sa vezi dupa ce am scos 80 de lei mai ramasese 470 ... (vezi toată discuția)
Bani necuveniti virati pe card Vasile67 Vasile67 Astazi am fost sa scot niste bani de pe card pe care trebuia sa am 80 de lei adica 2 alocatii si ce sa vezi dupa ce am scos 80 de lei mai ramasese 470 lei:O ... (vezi toată discuția)
Probleme banca Bogdan69 Bogdan69 Astazi am fost sa scot niste bani de pe card pe care trebuia sa am 80 de lei adica 2 alocatii si ce sa vezi dupa ce am scos 80 de lei mai ramasese 470 lei care ... (vezi toată discuția)