avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculeaza cuantumul indemnizatiei de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculeaza cuantumul indemnizatiei de somaj?

Care sun ultimele reglementari dupa care se calculeaza cuantumul ajutorului de somaj? Exista o limita superioara pentru cei care la pierderea locului de munca au salarii mari?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:12, 5 Septembrie 2010
aprov:
1. Daca dvs. sunteti suparat pe guvernanti nu inteleg da ce sunteti suparat pe mine. Eu nu am spus ca dvs. aveti indemnizatie de somaj de lux, am dat un exemplu in care greseala matematica nu exclude ideea de pensie de lux.
2. Stati cam rau cu matematica: 10% din 25.000 lei (RON) = 2.500 lei. Asa ca am calculat bine.
2. Ati fost rautacios si asta nu e frumos intr-un dialog civilizat.
3. Si dvs. sa traiti bine!
Ultima modificare: Duminică, 5 Septembrie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Importanta ultimelor 2 salarii la calculul somajului xan xan Buna ziua!:) A-si vrea sa stiu cat de mult imi influenteaza indemnizatia de somaj urmatoarea situatie: vechime 14 ani ultimele 10 luni salariu de baza 2100 ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! care este suma indemnizatiei de somaj pt un concediat cu 11 ani vechime in munca? (vezi toată discuția)
Cuantumul indemnizatiei de somaj LORYLORY73 LORYLORY73 TINAND CONT CA IN ULTIMELE 12 LUNI AM AVUT UN SALARIU BRUT DE 2040 RON SI AM 17 ANI VECHIME IN MUNAC,CAT VA FI INDEMNIZATIA DE SOMAJ? (vezi toată discuția)