avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale despre firme radiate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

despre firme radiate

Cum pot gasi monitorul in care apare informatia ca o anumita firma a fost radiata acum cativa ani?
Imi trebuie la Admin.Financiara ca sa demonstrez ca o firma e radiata, in loc sa aiba ei o baza pusa la punct !!!!

Cel mai recent răspuns: alexa_m , utilizator 15:51, 5 Noiembrie 2007
Cred ca la Monitorul Oficial.
Nu stiu daca si pe site-ul Registrului apare cand a fost radiata.
Pe site la onrc .ro apare data radierii, dar nu stiu cand a fost publicata in Monitorul Oficial.
Ar trebui sa merg la Monitor ca sa-mi dea o dovada?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa radiere societate..... tuni tuni Dupa ce am obtinut Certificatul de radiere de la ONRC, ce formalitati am de facut la ANAF ? Ce Formular trebuie completat ? Multumesc (vezi toată discuția)
Dizolvare societate lorellay lorellay Buna ziua, Am o societate infiintata cand eram studenta in anul 2004.Societatea nu a avut niciodata activitate. In anul 2006 am primit citatie pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa: radiere conform oug 44/2008 dre_andrei dre_andrei Salut, Am infiintat in 2007 un PFA. Toate bune si frumoase, norma de venit, eliberez facturi, iau banii. In aprilie 2011 depun actele pentru un credit si ... (vezi toată discuția)