avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... moneda veche - cum se evalueaza si cum pot vinde?
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

moneda veche - cum se evalueaza si cum pot vinde?

aveti idee cum pot afla care e valoarea unei monede vechi? e din aur, din anul 1908 si e cu EDWARDVS VII D: G: BRITT: OMN: REX F: D: IND: IMP: m-ar interesa cam cat e si cum pot sa o vand, va rog daca ma puteti ajuta...
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:56, 5 Septembrie 2010
Puteti consulta site-urile de numismatica gen
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poat afla adresa e-mail a unei persoane cunoscute? IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna ziua, va rog sa-mi spuneti si mie cum gasesc adresa de e-mail a unei persoane careia ii stiu doar numele? bine, mai stiu de unde este si unde traieste in ... (vezi toată discuția)
Salut, dețin monezi vechi, romanesti, din 1992, 1994 și 1995. ... E incredibil E incredibil Salut, Dețin monezi vechi, romanesti, din 1992, 1994 și 1995. E ok sa le vând? (vezi toată discuția)
Ce alte siteuri interesante mai vizitati? Alin Popescu Alin Popescu Eu, spre exemplu, intru destul de des pe urmatoarele: blog cu informatii despre seriale tv http://www.tvblog.ro blog cu informatii din lumea ... (vezi toată discuția)