concret.am restante la intretinere si adm. nu vrea sa aplice legea intrata in vigoare la1iulie.platesc in fiecare luna intretinerea plus penalizari dar adm.spune ca penalizarile sunt de la radet pt ca el nu are bani sa plateascala timp din cauza restantierilor,normal ar fi ca aceste restante sa se imparta la toate apart. din bloc si conform legii175 ce platesc in plus sa mi se scada din sold,insa adm zice ca nu are norme de aplicare ....care este adevarul si cum se aplica aceasta lege ?va rog ajutati-ma
Legea este ambigua si poate fi interpretata in sensul ca trebuie achitata integral suma de plata restanta ( baza ) pentru a nu va mai fi aplicate penalitati, ptr. ca daca d-voastra nu achitati integral in cursul unui an intreaga restanta, nu beneficiati de prevederile legii; unii administratori s-au gandit la incheierea unor angajamente de plata, insa nici acestea nu sunt suficiente ptr. furnizori , care calculeaza in continuare penalitati; desigur am plecat de la premisa ca d-voastra indepliniti si conditia privind veniturile.
avocat Cristina Popescu
ma incadrez la venituri,si am o restanta de 2000ron insa de 16 luni platesc lunar toata intretinerea si penalizarile dar ramin la acelasi sold ,adm. spune ca nu imi pune penalizarile impuse vlegal ci doar penalizarile venite pe facturile de radet pe care probabil nu le plateste la timp
Pai nu le plateste la timp pentru ca dv. si altii ca dv. - restantieri - nu platiti intretinerea la timp...si atunci din ce sa plateasca?
Furnizorii nu vor sa aplice legea 175/2010 si atunci....nu aplica nici asociatiile.
Penalizari
ianasi elena
Buna seara!
Cum procedam cu plata la furnizori care percep in continuare penalitati iar restantierii nu vor sa plateasca decat cotele de intretinere?
Platim ... (vezi toată discuția)