avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schita parcelare facuta , dar nu sa stabilit mejdia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schita parcelare facuta , dar nu sa stabilit mejdia

referitor la intrebarea anterioara...., sa facut schita de parcelare pentru eliberarea autorizatiei de constructie a vecinului insa vecinul tot nu a lasat sa se stabileasca mejdia intre noi . unde sa apelez sa se stabileasca mejdia intre noi? in afara de proectantul care le-a facut lor schita ,care a fost platit de ei -mai poate cineva sa faca parcelarea?
DE LA URBANISM cei CARE AU ELIBERAT AUTORIZATIA DE CONSTRUCTIE , poate cineva sa sa oblige pe proectantul care a facut schita de parcelare sa faca din noi masuratorile pentru a stabili mejdia?
MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:27, 4 Septembrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
doar instanta poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren neparcelat -nu avem mejdie erdeicristina erdeicristina Buna ziua tuturor .as dori sa ma jutati pentru a-mi solutiona problema.Am cumparat un teren de la vecinul mejdias acum 11 ani.Problema este ca eu nu stiu nici ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate casa construita in 1960 Scortzishor Scortzishor Buna ziua, as dori sa stiu cum pot intra in legalitate in privinta unei case (78mp) cu teren (200mp), casa construita prin anii 1960, am actul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie ladaru ladaru cum se poate intabula o constructie construita acum vreo 40 de ani fara autorizatie de construire, exista ceva lege care sa specifice ca o constructie care are ... (vezi toată discuția)