avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caut avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caut avocat

buna ziua.as dori sa iau si eu legatura cu un avocat care ma poate ajuta in transferul unei persoane condamnate din italia in romania.vreau sa mentionez ca persoana in cauza a facut toate demersurile,are acordul ministerului italian i.au trimis deja toate hirtiile in romania,are instiintare de la minsterul roman ca l-au inregistrat dar se intirzie foarte mult si nu stiu de ce cu fixarea procesului pentru recunoasterea pedepsei.va multumesc anticipat in speranta ca cineva ma va ajuta
Cel mai recent răspuns: FLORIN RADU , Avocat 18:31, 4 Septembrie 2010
mergeti la barou si sunt sigur ca acolo veti gasi.
pentru recunoasterea unei hotarari de condamnare di9n cate stiu eu competenta revine curtii de apel deci aveti grija ca la angajarea avocatului sa-l intrebati daca poate pune concluzii inclusiv la curtea de apel.
succes
in functie de zona in care domiciliati sau unde va fi adus detinutul, va puteti alege un avocat chiar de pe acest site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer condamnat din portugalia în romania Constantinirimia61 Constantinirimia61 Dacă condamnatul a plecat cu acordul semnat de Curtea de apel ploiesti ca atunci cind va fi condamnat sa poată veni în România pentru a face pedeapsa de ce ... (vezi toată discuția)
Transfer din italia in romania xeniacristodulu xeniacristodulu buna ziua!unchiul meu este condamnat in italia,are o pedeapsa de 3 ani si jumatate si a executat pana acum 1 an si 4luni si a cerut transfer in Romania,cat ... (vezi toată discuția)
Statului roman nu-i pasa de copii Schafy Schafy Conform unei hotarari judecatoresti din Romania trebuie sa-mi duc copilul in Italia la resedinta de baza,la tatal lui. Cand am plecat de acolo am plecat din ... (vezi toată discuția)