avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de urmas

buna ziua...ma numesc andrei si va deranjez cu o porblema minora in legatura cu pensia de urmas......
Pana acuma mama s-a ocupat de aceste lucruri dar acuma e plecata in alta tara si am o mica problema.....nu mi-am ridicat pensia pe luna iulie..am sunat la casa de pensii si m-i s-a spus ca trebuie s fac o cerere si copia mamei dupa buletin...Pensia pana acuma venea pe numele ei dar pe cuponu de pensii e CNP meu deci nu cred ca ar fi o problema...as dori o parere din partea profesionistului........In octombriue urmeaza s depun iar adeverinta de facultate,cerere ultimul cupon de pensie etc....cererea o voi face eu ca mama e plecata in alta tara,,,si as vrea sa stiu daca fac eu cererea si duc copia mamei de buletin m-i se ia in considerare sau trebuie s faca mama cererea

As fi recunoscator daca as primi niste lamuriri..multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: andreyandy , utilizator 16:10, 5 Septembrie 2010
Raspunsul l-ati primit de la casa de pensii: ca trebuie sa faceti o cerere si copia mamei dupa buletin.
Ei sunt cei mai in masura sa va informeze despre procedurile pe care le aplica!
Daca aveti peste 18 ani faceti cerere la Casa de Pensii sa primiti dvs. pensia, nu mama.
deci pot sa o trec pe numele meu....multumesc frumos pentru amabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme pensie de urmas GBianca GBianca Buna ziua!Am 20 de ani si sunt studenta la doua facultati una la zi de stat si una la fara frecventa,dar privata.Tatal meu a murit in urma cu 13 ani de atunci ... (vezi toată discuția)
Intrebare giovana giovana eu cu sora mea o avem pe mama in intretinere,sotu surorii mele lucreaza in germania cu contract de munca legal, deci a plecat in germania cu o firma de ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas danutza777 danutza777 buna ziua...as avea si eu o nelamurire... fata mea beneficiaza de pensie de urmas de pe urma tatalui ei de aprox 11 ani..in curand ea va implini 18 ani si as ... (vezi toată discuția)