buna ziua...ma numesc andrei si va deranjez cu o porblema minora in legatura cu pensia de urmas......
Pana acuma mama s-a ocupat de aceste lucruri dar acuma e plecata in alta tara si am o mica problema.....nu mi-am ridicat pensia pe luna iulie..am sunat la casa de pensii si m-i s-a spus ca trebuie s fac o cerere si copia mamei dupa buletin...Pensia pana acuma venea pe numele ei dar pe cuponu de pensii e CNP meu deci nu cred ca ar fi o problema...as dori o parere din partea profesionistului........In octombriue urmeaza s depun iar adeverinta de facultate,cerere ultimul cupon de pensie etc....cererea o voi face eu ca mama e plecata in alta tara,,,si as vrea sa stiu daca fac eu cererea si duc copia mamei de buletin m-i se ia in considerare sau trebuie s faca mama cererea
As fi recunoscator daca as primi niste lamuriri..multumesc anticipat!!!
Raspunsul l-ati primit de la casa de pensii: ca trebuie sa faceti o cerere si copia mamei dupa buletin.
Ei sunt cei mai in masura sa va informeze despre procedurile pe care le aplica!
Intrebare
giovana
eu cu sora mea o avem pe mama in intretinere,sotu surorii mele lucreaza in germania cu contract de munca legal, deci a plecat in germania cu o firma de ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas
danutza777
buna ziua...as avea si eu o nelamurire... fata mea beneficiaza de pensie de urmas de pe urma tatalui ei de aprox 11 ani..in curand ea va implini 18 ani si as ... (vezi toată discuția)