avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pot sa-mi iau concediu medical in perioada de preaviz?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pot sa-mi iau concediu medical in perioada de preaviz?

Sunt functionar public, in urma hotarar HCL sector 6 nr 153 privind aprobarea organigramei si a statutului de functi al DGPC.DPCC s-a reorganizat prin reducerea numarului de posturi iar postul pe care il ocup a fost redus ca urmare a reorganizari institutiei iar in urma examenului scris nu am fost admisa
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 13:57, 5 Septembrie 2010
Cred ca intrebarea contine cel putin o eroare de exprimare :"nu am fost admisa"
Daca aveti probleme de sanatate : DA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie de conducere- reorganizare institutie andre_1996 andre_1996 In anul 2008 am ocupat prin concurs functia publica de conducere de director executiv. In septembrie 2008 noul primar ales a propus spre avizare la ANFP o noua ... (vezi toată discuția)
Restructurare functii publice de conducere violeta ap violeta ap Va adresez rugamintea de a-mi da informatii privitoare la urmatorul aspect> In cazul reorganizarii unei institutii publice una dintre functiile de conducere ... (vezi toată discuția)
Cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice? mihai_mihai mihai_mihai cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice, care sunt conditiile in care o institutie publica poate vacanta un post. va multumesc si ... (vezi toată discuția)