Am si eu o intrebare poate putin ciudata: vrea cineva sa ma angajeze contabil si habar n-am cat sa-i cer sa nu ma fac de cacao singur.
Firma: ferma de porci (cca 2000, subventii etc), 3 magazine, camera frigo, carmangerie, pensiune si magazin mixt (industrial). Cifra de afaceri circa 100-150 mii RON/luna, 30 angajati, masini, utilaje etc. Misiunea mea ar fi ca part time (2-4 ore pe zi) sa fac contabilitatea lor. Este acolo o fata care face receptiile la zi.
Oare cat as putea sa-i cer ca si salar pe luna. Mantionez ca firma e in provincie, nu in Bucuresti.
Va multumesc anticipat.
Multumesc "Ana-Abo","Maran Corina"..si eu initial m-am gandit undeva la 1500 ron...o seara buna.
Astept si alte pareri, daca se poate. Ma mentionez ca in legatura de ferma am de facut o gramada de statistici si am de suportat aproape zilnic garda pentru ca se beneficieaza de subventii.... merita pentru 300 eur?
Radiere firma
bandi2
buna. daca am inchis magazinul,acum 1 an si 3 luni,am obtinut si regimul derogatoriu,de la finante...dar, plec din tara, si nu o sa pot radia firma peste 1 an ... (vezi toată discuția)
Inventar fals
BIGHY
Buna ziua,am vazut ca pe acest site pot primi lamuriri in legatura cu o acuzatie care mi se aduce.Am lucrat la un magazin,am avut gestiune,si sunt acuzat ca am ... (vezi toată discuția)