Am si eu o intrebare poate putin ciudata: vrea cineva sa ma angajeze contabil si habar n-am cat sa-i cer sa nu ma fac de cacao singur.
Firma: ferma de porci (cca 2000, subventii etc), 3 magazine, camera frigo, carmangerie, pensiune si magazin mixt (industrial). Cifra de afaceri circa 100-150 mii RON/luna, 30 angajati, masini, utilaje etc. Misiunea mea ar fi ca part time (2-4 ore pe zi) sa fac contabilitatea lor. Este acolo o fata care face receptiile la zi.
Oare cat as putea sa-i cer ca si salar pe luna. Mantionez ca firma e in provincie, nu in Bucuresti.
Va multumesc anticipat.
Multumesc "Ana-Abo","Maran Corina"..si eu initial m-am gandit undeva la 1500 ron...o seara buna.
Astept si alte pareri, daca se poate. Ma mentionez ca in legatura de ferma am de facut o gramada de statistici si am de suportat aproape zilnic garda pentru ca se beneficieaza de subventii.... merita pentru 300 eur?
Radiere firma
bandi2
buna. daca am inchis magazinul,acum 1 an si 3 luni,am obtinut si regimul derogatoriu,de la finante...dar, plec din tara, si nu o sa pot radia firma peste 1 an ... (vezi toată discuția)
Inventar fals
BIGHY
Buna ziua,am vazut ca pe acest site pot primi lamuriri in legatura cu o acuzatie care mi se aduce.Am lucrat la un magazin,am avut gestiune,si sunt acuzat ca am ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.