avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit

buna seara as dori si eu sa ajutati cu o informatie daca imi deschid o firma in franta pe persoana fizica si cot din banca un cec de 40.ooo de euro si daca dau faliment din prima fara sa m-ai realizes nimica si vin in romania fara posibilitatea de a inapoia banii ce probleme juridice pot sa am?as dori u raspun va multumesc

Alte discuții în legătură

Frauda bancara sau eroare de tranzactie mihaelamoldovanu mihaelamoldovanu Buna ziua, As dori sa va expun o problema pe care am intampinat-o in urma cu 3 saptamani in Franta, unde am lucrat pentru 6 luni. Ca orice salariat, mi-am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid o societate ctln_tns ctln_tns Sunt persoana fizica am 26 de ani si as vrea sa imi deschid o societate de tip SRL sau ce imi recomandati dumneavoastra ca e mai bine sa imi fac cu activitate ... (vezi toată discuția)
Infintare nicoljean nicoljean Buna ziua.As dorii sa infintez o societate mixta romano-franceza, si as avea nevoie de explicarea in amanuntit a demersurilor necesare.Multumesc. Cu respect (vezi toată discuția)