avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vreau sa deschid o societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vreau sa deschid o societate

Sunt persoana fizica am 26 de ani si as vrea sa imi deschid o societate de tip SRL sau ce imi recomandati dumneavoastra ca e mai bine sa imi fac cu activitate de tip bar.As vrea sa stiu dc am ceva facilitati de la stat(scutiri de taxe sau impozite).Ms frumos
Cel mai recent răspuns: ctln_tns , utilizator 09:00, 27 Iulie 2011
Puteti infiinta un SRL-D si puteti beneficia de un grant de pana la 10.000 euro din parta statului roman si o garantie de stat pentru un credit la CEC de pana la 80.000 euro.

Daca sunteti student beneficiati de asemenea de scutirea taxelor de infintare.
si banii astia trebuie inapoiati?sau ce se intampla dc imi da stau banii acestia ce conditii imi va pune?
Alex_Munteanu a scris:

Puteti infiinta un SRL-D si puteti beneficia de un grant de pana la 10.000 euro din parta statului roman si o garantie de stat pentru un credit la CEC de pana la 80.000 euro.

Daca sunteti student beneficiati de asemenea de scutirea taxelor de infintare.

pentru activitate de bar nu poate sa faca SRL-D
Este un grant (nu ii dati inapoi), dar daca luati bani de la CEC ii veti da inapoi cu o dobanda de 3,16%.

La [ link extern ] .
si ce imi recomandati sa deschid dc nu SRL?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d avantaje si dezavantaje romausrl romausrl Buna ziua, Doresc sa-mi inregistrez o firma exclusiv pentru prestarii servicii (antreprenoriat magazin), dar inca sunt in ceata referitor la ... (vezi toată discuția)
Informatii despre infiintarea unui imm balika peter balika peter Buna ziua. As dori sa infiintez o fabrica de producere a polistirenului expandat,am teren cu toate utilitatiile,informatiile necesare pt. demararea ... (vezi toată discuția)
Afacere romeo27 romeo27 Buna numele meu e Condei Romeo si am varsta de 27 de ani as dori si mar interesa ...... ce proceduri trebe sa indeplinesc in cazul in care as face acel SRL - D ... (vezi toată discuția)