Buna numele meu e Condei Romeo si am varsta de 27 de ani as dori si mar interesa ...... ce proceduri trebe sa indeplinesc in cazul in care as face acel SRL - D sa pot beneficia de acei 10.000 Euro bineinteles daca da .... atunci cum e procedura de exemplu daca as deschide un local daca as putea sai obtin si cum trebuie procedat sai obtin si ce sanse am de reusita si bine inteles as vrea sa stiu in cazul ca se accepta acei bani sunt inainte de a deschide acel local sau dupa.
Intervenție moderator: vă rog să continuați să scrieți aici, fără a mai deschide alt topic.Așteptați răspunsuri înainte de a adresa noi întrebări.Mulțumesc.
@Romeo27 a scris într-un alt topic deschis:
Am spus si acum cateva minute ca mar interesa ...... ce proceduri trebe sa indeplinesc in cazul in care as face acel SRL - D sa pot beneficia de acei 10.000 Euro bineinteles daca da .... atunci cum e procedura de exemplu daca as deschide un local daca as putea sai obtin si cum trebuie procedat sai obtin si ce sanse am de reusita si bine inteles as vrea sa stiu in cazul ca se accepta acei bani sunt inainte de a deschide acel local sau dupa. inca nu am facut firma SRL-D doresc doar sa ma informez la aceste aspecte deocamdata vreau doar sa stiu apoi voi face pasul spre a o infinta firma.
Deschidere srl-d
T_Andrei
Buna ziua. M-ar interesa sa deschid o mica afacere, dar am cateva intrebari:
In cazul deschiderii unei societati SRL-D, pe numele meu beneficiez de acei ... (vezi toată discuția)