avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire parti sociale.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire parti sociale.

Cumnatul meu (sotul surorii mele) a decedat in imprejurari suspecte. In timpul vietii ere asociat unic si administrator la o societate comerciala. Societatea era una de importanta economica medie.
Dupa decesul sotului ei sora mea a constatat ca parintii sotului au fost la Registrul Comertului si cu acte false au cesionat partile sociale catre persoane straine si au dus societatea spre faliment.
Practic au folosit inscrisuri semnate de cumnatul meu desi acetsa murise de mult timp.
In acest fel au inlaturat-o pe sora mea de la mostenirea partilor sociale.
Cum trebuie procedat pentru a demasca aceasta operatiune si pentru ca sora mea sa poata recupera ceea ce mostenise de drept?
Cel mai recent răspuns: Doncean , utilizator 17:23, 10 Septembrie 2010
buna ziua.
trebuie vazute actele prin care acele persoane sustin ca ar fi dobandit de la cumnatul dvs partile sociale din firma.
Aceasta este problema! Actele se afla in posesia lor si refuza sa ni le puna la dispozitie. Deci cum trebuie procedat ? Registrul comertului sau instanta de judecata?
Idem si actiunile la Fondul Proprietatea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare srl-asociat unic elyt2004 elyt2004 Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema ;sotul meu,asociat unic la un srl,a decedat in 19.12.2009,ce demersuri trebuiesc facute si unde pentru ... (vezi toată discuția)
Succesiune emibiarox emibiarox Am mostenit o firma prin succesiune de la sotul meu ( decedat) impreuna cu cele doua fete ale noastre,ele vor sa cesioneze partile sociale in favoarea ... (vezi toată discuția)
Daca mostenirea intre cumnata si veri de-ai doilea nu se poate ... Iulias88 Iulias88 Daca mostenirea intre cumnata si veri de-ai doilea nu se poate face din lipsa informatiilor, nu se poate da un anunt cu privire la dezbaterea mostenirii prin ... (vezi toată discuția)