Am mostenit o firma prin succesiune de la sotul meu ( decedat) impreuna cu cele doua fete ale noastre,ele vor sa cesioneze partile sociale in favoarea mea,care sant pasii de urmat si daca activele si bunurile firmei intra in aceasta cesiune.
Meregeti la Camera de Comert de unde apartineti si completati niste formulare ( acte aditionale) cu cesionarea parstilor sociale.
Nu este nimic complicat.
Multumesc pentru informare,am fost la Registrul Comertului ,culmea te tot poarta dintr-un birou in altul fara ca ei sa stie,si ma trimit la notar sa rezolv situatia acolo
Ati dezbatut la notar succesiunea? Si ati inclus in masa succesorala si partile sociale pe care le set ea Sotul dvs la acea societate ? Daca nu trebuie sa faceti acest lucru. Dupa eliberararea acestui certificat de mostenitor sau supliment si cu partile sociale fie faceti la notar cesiune de parti sociale fie la avocat.
Da, mai intai mergeti la notar pentru a obtine certificatul de mostenitor si ulterior puteti sa faceti cesiunea de prti sociale la notar sau la avocat.
Vedeti si dvs. unde va costa mai ieftin ca nu este ceva complicat.
Mergeti la mai multi notari si la mai multi avocati.