avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare functie in cursul lunii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare functie in cursul lunii

Buna ziua. Doresc sa va intreb daca se poate face o modificare de functie in cursul lunii sau doar incepand cu data de 1 a lunii urmatoare?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 12:27, 7 Septembrie 2010
Da, se poate cu orice data
Chiar daca implica si modificare de salar?
da, se intocmeste un act aditonal in care se specifica ca s-a modificat functia si salariul
ancapop85 a scris:

Chiar daca implica si modificare de salar?

Cu modificarile de salariu in cursul lunii este foarte greu , datorita declaratiilor care se depun la institutii.
De aceea, cred ca soltutia schimbarii salariului incepand cu data de 1 ale lunii este mult mai convenabila.
La asta ma gandeam si eu. E dificil sa apari pe un stat de plata in cursul aceleiasi luni cu doua functii si doua salarii diferite.

Alte discuții în legătură

Modificare salariu in cursul lunii, in stat alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Am 2 situatii pe care nu stiu cum sa le introduc in stat sa apara cu modificarile de la data la care au fost operate si transmise la itm. 1. o ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca cu doua norme in aceeasi luna Diana_B Diana_B Buna ziua, Este posibil ca un angajat sa aiba in cadrul aceleasi luni doua norme diferite in baza aceluiasi contract individual de munca? Daca da care este ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu la mijlocul lunii -urgent aurora draghici aurora draghici Buna ziua. Patroana firmei unde imi desfasor activitatea a dispus modificarea salariului brut si a timpului de lucru pentru un angajat incepand cu 16.06.2009. ... (vezi toată discuția)