avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Modificare obiect de activitate
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Modificare obiect de activitate

Cum inlocuiesc 2 Coduri Caen vechi si neactualizate cu 2 coduri Caen Rev 2(activitate principala si activitate secundara) ?
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 09:48, 7 Septembrie 2010
Mergeti la registrul comertului si depuneti o cerere de actualizare coduri CAEN.
trebuie sa aveti la dumneavoastra certificatul de inregistrare in original
Problema este ca eu vreu sa inlocuiesc codurile nu sa le actualizez.
Am inteles. :D
Aveti nevoie de hotarare AGA/ asociat unic pentru modificarile pe care doriti sa le faceti, act constitutiv actualizat, certificat de inregistrare in original, dosar plic, cerere tip, taxe.
Odata cu inaintarea acestei cereri, va vor fi actualizate si toate codurile CAEN prevazute in actul constitutiv initial.
Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie schimbarea codului caen in conformitate cu rev.2 ? marius.m marius.m Este obligatorie schimbarea codului CAEN in conformitate cu rev.2 ? Am 2 domenii in secundar in baza carora doresc sa incep activitatea, dar sunt coduri din ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate sediu secundar miruna.c miruna.c am de facut recodificare si prelungire valabilitate sediu secundar ca sa depun cele 2 acte aditionale la contractul de comodat trebuie dosar separat de cel pt ... (vezi toată discuția)