Buna ziua. Sunt somera si am domiciliul stabil de un an in orasul in care am studiat..Am gasit un articol despre o prima pe care o pot obtine daca imi schimb domiciliul la mai mult de 50km. Eu ma gandeam de curand sa imi schimb domiciliul din nou pe adresa parintilor mei care locuiesc in alt oras. Pot beneficia in acest caz de aceasta prima?
Multumesc!!
Buna ziua!Am o nelamurire, daca inchei conventie cu un angajator in Dr.Tr.Severin, mai pot gasi servici in Suceava cu carte de munca?Ma mai angajeaza cineva daca am conventie incheiat cu un al angajator?
Inca o intrebare angajatorul din Severin ce acte are nevoie pt ami face mie conventia?Multumesc mult de tot!
1. Nu inteleg la ce fel de conventie va referiti.
2. Daca va referiti la conventia civila de prestari servicii puteti sa incheiati cate doriti si cu cine doriti, din toata tara. Numai sa puteti sa le onorati.
3. In acelasi timp in care aveti incheiate conventii civile de prestari servicii puteti avea si CIM (unul sau mai multe).
Eu fiind absolventa de facultate, prietenu meu vrea sa imi faca conventie pe firma lui, dar eu am domiciliul in Suceava.Eu vreau sa stiu daca pot lucra cu carte de munca la alta institutie?Conventia include si cartea de munca?
Eu sunt absolventa de studii superioare promotia asta, prietenul meu vrea sa ma angajeze pe firma lui pt a beneficia de conventie, dar vrea sa stiu daca mai pot lucra in alta parte cu carte de munca, afecteaza cu ceva conventia facuta?
1. Daca nu raspundeti la intrebarile mele pentru a ma lamuri si eu ce vreti nici nu stiu ce sa va raspund.
2. Pentru ca prietenul dvs. (angajatorul) sa incheie conventie cu AJOFM si sa beneficieze de prevederile art.80 din Legea 76/2002 trebuie sa va incheie mai intai CIM cu firma lui.
3. CIM se poate incheia si daca aveti domiciliul in alt judet.
4. Daca incheiati un CIM si in Suceava cum veti onora celalalt CIM din Drobeta Tr.Severin? Am impresia ca vreti sa pacaliti statul si s-ar putea sa nu iasa bine.
Prima de instalare
mateescurut
sunt proaspata absolventa a liceului dar mi-am gasit un loc de munca la cateva sute de km de orasul de unde provin. Locul de munca este cu 6 ore iar contractul ... (vezi toată discuția)