avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prima de incadrare si prima de instalare!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prima de incadrare si prima de instalare!

Buna ziua. Sunt somera si am domiciliul stabil de un an in orasul in care am studiat..Am gasit un articol despre o prima pe care o pot obtine daca imi schimb domiciliul la mai mult de 50km. Eu ma gandeam de curand sa imi schimb domiciliul din nou pe adresa parintilor mei care locuiesc in alt oras. Pot beneficia in acest caz de aceasta prima?
Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:03, 5 Octombrie 2010
Nu am intentia de a insela statu sub nici-o forma, am intrebat doar daca incheid conventia mai pot gasi alt servici cu carte de munca.Aveam nevoie de sfatul d-voastra!
Codul muncii (art.35) va permite sa aveti mai multe CIM concomitent.
Buna ziua.
Am o propunere de job la 60km distanta de unde am domiciliul in buletin. Am inteles ca angajatorul primeste lunar timp de 1 an o suma de 700lei daca ma angajeaza in cadrul institutiei.Este adevarat?
Eu mai primesc prima de incadrare si de instalare daca imi schimb domiciliul? M-ar interesa exact conditiile necesare si in cazul meu si in cazul angajatorului sa stiu ce decizie sa iau. Va multumesc!!!
1. Nu cunosc o asemenea prevedere. Nu vad ce legatura ar fi intre distanta de unde aveti domiciliul pana la locul de munca si stimularea angajatorului pentru a va angaja. In acest caz somerul este cel stimulat nu angajatorul.
2. Pentru a doua intrebare vedeti raspunsul meu dat cand ati deschis acest topic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de munca la mai mult de 50 km de domiciliu lory84 lory84 Buna ziua, am si eu nevoie de cateva clarificari: -am citit prin toate sau aproape toate articolele care au legatura si ma interesau cu privire la articolul ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare mateescurut mateescurut sunt proaspata absolventa a liceului dar mi-am gasit un loc de munca la cateva sute de km de orasul de unde provin. Locul de munca este cu 6 ore iar contractul ... (vezi toată discuția)
Conditii prima de instalare Mari_Mariamb Mari_Mariamb Buna ziua! Sunt absolvent iulie 2013 studii de master si pana in prezent nu am depus dosar pentru somaj. As dori sa ma angajez si din cate am inteles se ofera ... (vezi toată discuția)