Buna ziua.Sant din Bucuresti si doresc inscrierea in circulatie, fara plata taxa de prima inmatriculare, a unui autoturism recent adus din Franta si fabricat in anul 2000.Este cineva dispus sa ma reprezinte in instanta intr-un astfel de proces ?Mentionez ca ma aflu in stadiul in care am solicitat ordonanta presedentiala pentru inmatricularea temporara a auto pe perioada desfasurarii procesului si schimbarea termenului ce a fost stabilit pentru data de 25.03.2011.
pe ordonanta nu aveti sanse pentru ca se va judeca insasi fondul.. eu v-am mai raspuns la intrebarile dvs..am crezut ca sunt foarte clar.. ce nu ati inteles?
Din complezenta va multumesc pentru raspuns dar ar fi trebuit sa va da-ti seama ca nu are legatura cu intrebarea mea....ce nu ati inteles ?!?
In continuare astept pe cineva care are capacitatea si doreste sa imi fie de ajutor intr-un asfel de proces.
Asta sa insemne ca in Bucuresti nu se castiga un astfel de proces ?!? Adica nici un avocat nu a are capacitatea de a castiga un asfel de proces in instanta din Bucuresti ,desii in alte judete ale aceleiasi tari se poate ?Daca nu ma insel, pentru a putea aplica sugestia facuta este necesara schimbarea domiciliului si tot ce decurge de aici.