avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Solicit ajutor in vederea obtinerii inscriere auto ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Solicit ajutor in vederea obtinerii inscriere auto fara plata taxei de prima inmatriculare

Buna ziua.Sant din Bucuresti si doresc inscrierea in circulatie, fara plata taxa de prima inmatriculare, a unui autoturism recent adus din Franta si fabricat in anul 2000.Este cineva dispus sa ma reprezinte in instanta intr-un astfel de proces ?Mentionez ca ma aflu in stadiul in care am solicitat ordonanta presedentiala pentru inmatricularea temporara a auto pe perioada desfasurarii procesului si schimbarea termenului ce a fost stabilit pentru data de 25.03.2011.
Cel mai recent răspuns: Simmonco , utilizator 22:37, 10 Septembrie 2010
pe ordonanta nu aveti sanse pentru ca se va judeca insasi fondul.. eu v-am mai raspuns la intrebarile dvs..am crezut ca sunt foarte clar.. ce nu ati inteles?
Din complezenta va multumesc pentru raspuns dar ar fi trebuit sa va da-ti seama ca nu are legatura cu intrebarea mea....ce nu ati inteles ?!?
In continuare astept pe cineva care are capacitatea si doreste sa imi fie de ajutor intr-un asfel de proces.
MUTATI-O PE ALT JUDET!!!!!!!
Asta sa insemne ca in Bucuresti nu se castiga un astfel de proces ?!? Adica nici un avocat nu a are capacitatea de a castiga un asfel de proces in instanta din Bucuresti ,desii in alte judete ale aceleiasi tari se poate ?Daca nu ma insel, pentru a putea aplica sugestia facuta este necesara schimbarea domiciliului si tot ce decurge de aici.
Nu tine de aparare, apararea este aceeasi peste tot!
Gasiti un neam, prieten de incredere....

Alte discuții în legătură

Recurs sau apel Consulting Safety Expert Consulting Safety Expert Buna ziua, problema mea sau mai bine zis a noastra ( a mea si a sotului meu) este sa intelegem diferenta intre recurs si apel. Si am sa va spun si de ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat si acum sunt acuzat sevraj929 sevraj929 Buna ziua! In urma cu cateva luni am dat la schimb masina mea pe o alta masina si 1300 de euro. In drum spre casa am observat ca motorul se supraincalzea. ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare-art.75 din legea 76/2002 pusacostescu pusacostescu Am terminat medicina in septembrie 2012,sustinerea examenului de rezidentiat a fost in 25 noiembrie 2012.In urma promovarii examenului am contract individual ... (vezi toată discuția)