avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in baza carei dovezi/act platesc taxa de 3%?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in baza carei dovezi/act platesc taxa de 3%?

partajul este de comun acord . cum platesc taxa la trezorerie de 3 % ? cum dovedesc ca bunurile valoreaza o anumita suma reprezentand cei 3% ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:58, 7 Septembrie 2010
simplu..va duceti si spuneti ca vreti sa platiti taxa de timbru in valaore de.. bunurile le apreciati dvs..dar din cate stiu eu faceti referire la sumele de bani imprumutate, la valoarea bunurilor achizitionate.. oricum nu conteaza cata vreme chitanta de plata nu va fi folosita si vi se restitutuie.. platiti cat puteti..
dvs faceti o estimare aproximativa a valorii bunurilor.
daca ati cump o masina acum 5 ani cu 10000, ea ar valora acum sa zicem 6000, dvs timbrati pt 6000, nu in baza facturii sau contractului de achizitie
la fel pt casa sau alte bunuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa partaj maria1999 maria1999 cand trebuie platita taxa pt un partaj? in momentul depuneri cereri la judecatorie? si daca suma care o poti demonstra e mai mica decat ce ai cerut tu? ramai ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut fara garantii,abuz de incredere sau inselaciune? addy addy Am si eu o problema pt care v-as multumi din suflet daca m-ati ajuta cu niste informatii:Un prieten f bun a imprumutat suma de 10000 euro de la o cunostinta ... (vezi toată discuția)
Cost partaj gabriela_munteanu gabriela_munteanu Buna ziua. Daca se doreste un partaj dar fostii soti nu se inteleg asupra bunurilor si se ajunge la instanta, care ar fi costurile?Am inteles ca se pune un ... (vezi toată discuția)