avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general indemnizatia pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Contabilitate în general

indemnizatia pentru cresterea copilului

o persoana care are calitatea de administrator , dar este si angajat al acelei societati beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului ? B-)
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2010
orosfoian, utilizator
Cel mai recent răspuns: orosfoian , utilizator 10:30, 8 Septembrie 2010
Concediul pentru cresterea copilului se acorda, la cerere, oricaruia dintre parintii copilului daca o perioada de 12 luni in ultimul an, anterior datei nasterii copilului, a realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit (venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole, asa cum sunt definite de aceasta lege).Concediul pentru cresterea copilului poate fi solicitat oricand pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani, dar numai dupa efectuarea concediului medical de maternitate.
Va multumesc mult pentru ajutor .

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Maria sau derivate ale acestuia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului monica1508 monica1508 Buna ziua Va rog, daca ma puteti lamuri si pe mine.Eu sunt angajata cu data de 1 iunie 2009 si voi naste probabil in jurul datei de 16 mai.Beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil satan32 satan32 eu sunt cadru militar barbat. pot benrficia de imdemnizatia de crestere copil pt doi ani? (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil oanamaftei oanamaftei Buna ziua! As dori sa stiu daca sunt obligata sa imi iau concediul de crestere copil imediat dupa cel de maternitate. De la scoala unde lucrez mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)