avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contributii sanatate si CAS
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contributii sanatate si CAS

O persoana care este angajata cu carte de munca cu norma intreaga , dar care este si PFA in alt domeniu , trebuie sa plateasca de doua ori contributia la sanatate si la CAS? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 23:14, 7 Septembrie 2010
Persoana trebuia sa plateasca sanatatea si inainte de OUG 58/2010 pe venitul PFA (chiar daca era angajat). Pensiile trebuie platite pe PFA daca venitul nu e ocazional (ramine ca persoana sa "stabilieasca" daca venitul ce-l realizeaza pe PFA e ocazional sau repetitiv.
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2010
Popu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa- unde ma incadrez, la venituri repetitive sau ocazionale? c.oana c.oana De cand a iesit OUG 58/2010, am citit o groaza de interpretari privind sintagma \"venituri repetitive/ocazionale\". Sunt in ceata totala. Sunt profesor cu ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit cris2279 cris2279 Ce va trebui sa plateasca un PFA cu norma de venit fixa pe an (domeniu: Activitati de informatica) dupa aceste norme noi? Imi spuneti va rog un caz concret : ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa claudia_petre claudia_petre Buna ziua. Imi cer scuze daca o sa ma repet dar am citit mesajele de forum si nu reusesc sa inteleg. Am, o rugaminte: va rog sa imi explicati daca am PFA ... (vezi toată discuția)