avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Dictionar juridic român-englez si englez-român
Discuție deschisă în Traduceri

Dictionar juridic român-englez si englez-român

Buna ziua!

Doresc sa imi cumpar un dictionar juridic en-ro si ro-en si nu stiu in care dintre ele (am vazut cateva oferte pe internet) sa investesc. Nu stau prea bine cu finantele si nu as vrea sa cumpar ceva ce nu mi-ar fi de folos.

Imi trebuie in mod special pentru sustinerea examenului de traducator autorizat.

Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2010
simipurza, utilizator
Cel mai recent răspuns: cato0806 , utilizator 16:45, 29 Ianuarie 2016
Bantas
Google-ul imi spune ca dictionarul dlui Bantas este economic. Va rog sa imi spuneti daca, in ciuda acestui fapt, este bun si in domeniul juridic.

Multumesc!
Aici aveti un dictionar juridic roman-englez online: www.activ-traduceri.ro
Buna ziua ! Dictionar juridic en-ro eu am cumparat de la [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Dictionare pentru traducere juridica raluk_a raluk_a Buna ziua:) Sunt in anul 2 de facultate si am inceput sa facem traduceri. Rugamintea mea este sa imi recomandati niste dictionare cat mai ... (vezi toată discuția)
Examenul pentru obþinerea certificatului de traducator - domeniu/specialitate Anikadnb Anikadnb Buna ziua, m-am interesant pe site-ul Cppc cum pot intra in posesia unui certificat de traducator si dat fiind ca aici s-a mai dezbatut acest subect intr-o ... (vezi toată discuția)