Buna ziua ! Am un credit la o banca si fiind restructurat de la fostul loc de munca ,un timp nu mi-am platit ratele din lipsa de bani.Acum avand serviciu banca respectiva mi-a pus oprire pe salariu dar in acelasi timp mi-a blocat cardul de la o alta banca pe care intra numai banii de alocatie ai copilului. Dupa cate am auzit acest lucru este ilegal .Va intreb pe dvs. ce pot face si cine trebuie tras la raspundere, banca la care am cardul deoarece se specifica in clar ca este alocatie ptr. copil sau cealalta banca care scoate banii de alocatie tot la fel stiind provenienta banilor?Va multumesc si va raman indatorat!
pfff....faptul ca banii intra in contul cardului-reprezentand alocatia copilului, cardul fiind pe numele dvs. va trebui sa demonstrati ca veniturile respective sunt alocatia copilului.SFATUL MEU E SA DEPUNETI O CERERE SA NU MAI VIREZE BANII PE CARD.
Banca care transfera banii din contul dvs. este vinovata.Cealalta,chiar daca stie,nu are importanta,nu ea a transferat banii.Unde aveti cardul platiti un comision de administrare,nu?Degeaba?:)
am primit hotararea de executare a contului de card pe care primeam alocatia copilului cu 2 zile intarziere dupa cele 15 cand puteam contesta si nu prin posta cum stiu ca se procedeaza ci prin curier . asa ca de aceea am apelat la sfaturile dvs. executorul judecatoresc nu s-a interesat de unde si cum opreste banii de la mine doar l-a interesat sa-si ia 37 de milioane taxa de executare .