avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract prestari servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract prestari servicii

este legal ca eu, institutie publica, daca am un compartiment de contabilitate sa mai angajez un contabil pe contract de prestari servicii?????? mentionez ca oamenii din compartiment sunt prea putini pentru volumul de munca. ROG CADRU LEGAL
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 12:50, 8 Septembrie 2010
Legea nu interzice angajarea unui alt contabil.Stiu primarii de municipiu care desi au angajati consilieri juridici au angajat si un avocat....Este vorba doar de bani publici si eventuala lor justificare.

andymaurul
Ultima modificare: Miercuri, 8 Septembrie 2010
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic si avocat?! adameleonora adameleonora buna seara! va rog imi puteti spune daca intr-o institutie publica respectiv primarie poate fi consilier juridicangajat functie publica si avocat cu contract ... (vezi toată discuția)
Transfer in interesul serviciului monica i monica i sunt pusa in fata urmatoarei situatii: ma transfer in interesul servicului in conditiile art.90 din Legea 188/1999. Legea spune ca ma pot transfera pe un post ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt angajata intr-o institutie publica ca consilier ... Anca 07 Anca 07 Sunt angajat intr-o institutie publica ca consilier juridic. Directorul vrea sa angajeze un avocat (OUG 26/2012 art I) pt a reprezenta institutia intr-un ... (vezi toată discuția)