avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... invaliditate gradul 2 - proteza
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

invaliditate gradul 2 - proteza

Va rog ajutati-ma cum sa procedez. O cunostinta a avut accident de munca din cauza lui si a fost pensionat-gradul 2,i-a amputat bratul drept mai jos de cot.Poate sa obtina o proteza gratuit sau sa plateasca cit mai putin si unde se poate adresa.Mentionez ca are platite toate taxele (sanatate,somaj etc)la zi.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 13:36, 8 Septembrie 2010
Se poate adresa la Casa de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invaliditate popicasrl popicasrl Din cauza unei tumori la una din maini , sunt in imposibilitatea de a mai folosi aceasta mana la o capacitate foarte mica fata de perioada in care eram ... (vezi toată discuția)
Proteza eugenia chis eugenia chis Buna ziua. Am un nepot care a avut un accident de munca din vina lui acum 10 ani. Are un picior amputat. Toata familia a strins o suma de 23000000 lei ca sa ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutor pentru protezare de la casa judeteana de asigurari de sanatate niculina89 niculina89 Buna ziua, Ma numesc Niculina si am o intrebare la care sper sa imi poata raspunde cineva. Fratele meu a suferit un accident in urma caruia i-a ... (vezi toată discuția)